Performanca e UK Roskovec, kreu i ERRU. Z.Shani takim me Kryetaren e Bashkisë

Një ekip pune i udhëhequr nga kreu i ERRU, z.Ndriçim Shani u takua me Kryetaren e Bashkisë së Roskovecit, zj. Majlinda Bufi dhe drejtorin e UK, z. Isa Hoxha.ERRU vë në dukje se kjo shoqëri ka përmirësuar dukshëm performancën e saj financiare, duke mbuluar tërësisht kostot e operim-mirëmbajtjes së aktivitetit. Gjatë analizimit të indikatorëve kryesorë […]