CV e nëpunësve që janë subjekt i deklarimit sipas ligjit
Nr.DrejtoriaPozicioniJetëshkrimi
1Drejtoria Tekniko – EkonomikeDrejtorSokol Kraja
2Drejtoria e Shërbimeve MbështetëseDrejtorSuela Çota
3Drejtoria Juridike dhe KonsumatoritDrejtorTaulant Kullolli