LAJME

Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.160, datė 30.12.2020 vendosi pėr miratimin e licencės pėr furnizimin me ujė dhe kanalizime pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Malėsi e Madhe sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.159, datė 30.12.2020 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 40, datė 01.06.2018 “pėr licencimin e shoqėrisė Ujėsjellės Kanalizime Tropojė sh.a.”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.158, datė 30.12.2020 vendosi pėr miratimin e licencės pėr furnizimin me ujė dhe kanalizime pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Belsh sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.142, datė 27.11.2020 vendosi pėr miratimin e tarifave tė shėrbimit tė furnizimit me ujė dhe largimin e ujėrave tė ndotura pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Fier sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.143, datė 27.11.2020 vendosi pėr miratimin e licencės pėr furnizimin me ujė dhe kanalizime pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Ura-Vajgurore sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.141, datė 27.11.2020 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 41, datė 01.06.2018 “pėr licencimin e shoqėrisė Ujėsjellės Kanalizime Finiq sh.a.”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.140, datė 27.11.2020 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 10, datė 21.03.2017 “pėr licencimin e shoqėrisė Ujėsjellės Kanalizime Vlorė sh.a.”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.139, datė 27.11.2020 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 3, datė 03.02.2017 “pėr licencimin e shoqėrisė Ujėsjellės Kanalizime Patos sh.a.”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu.  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.122, datė 20.10.2020 vendosi pėr miratimin e licencės pėr furnizimin me ujė dhe kanalizime pėr shoqėrinė Ujėsjellės Kanalizime Kukės sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.120, datė 20.10.2020 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 67, datė 19.12.2019 pėr licencimin e Ujėsjellės Kanalizime Fier sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume