Njoftim pėr Kėshillim Publik
Kėshillim Publik mbi Draft Rregulloren pėr procedurat e zgjidhjes alternative tė mosmarrėveshjes (ZAM) midis konsumatorit dhe operatorit ujėsjellės kanalizime nga struktura zgjidhjes alternative tė mosmarrėveshjes .

Enti Rregullator i Ujit mbėshtetur nė nenin 13, pika (1) i) tė nenit 14, nenit 28, nenit 29 tė ligjit nr. 8102, datė 28.03.1996 “Pėr kuadrin rregullator tė sektorit me ujė dhe tė largimit dhe pėrpunimit tė ujėrave tė ndotura” i ndryshuar, nė nenin 52/2, tė ligjit Nr. 9902, datė 17.04.2008 “Pėr mbrojtjen e konsumatorėve” i ndryshuar, ka hartuar Draft rregulloren pėr procedurat e zgjidhjes alternative tė mosmarrėveshjes (ZAM) midis konsumatorit dhe operatorit ujėsjellės kanalizime nga struktura zgjidhjes alternative tė mosmarrėveshjes.

Draft Rregullore "Pėr procedurat e zgjidhjes alternative tė mosmarrėveshjes midis konsumatorit dhe operatorit ujėsjellės kanalizime nga struktura zgjidhjes alternative tė mosmarrėveshjes"

Relacion mbi projektaktin normativ administrativ: Rregullore "Pėr procedurat e zgjidhjes alternative tė mosmarrėveshjes midis konsumatorit dhe operatorit ujėsjellės kanalizime nga struktura zgjidhjes alternative tė mosmarrėveshjes"dokument pėr kėshillim publik”

Ftojmė tė gjitha palėt e interesuara tė shprehin komentet/mendimet e tyre me shkrim brenda datės 03.12.2021 dhe t'i dėrgojnė me e mail nė adresėn public@erru.al ose nė adresėn zyrtare tė ERRU-sė

Enti Rregullator i Ujit
Rr: "Viktor Eftimiu",
Ish Godina e KESH nr. 1, Kati IV,
Tiranė, Shqipėri