LAJME

Komisioni Kombėtar Rregullator me Vendim Nr.27, datė 06.02.2020 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 5, datė 03.02.2017 “Pėr licencimin e sh. a ujėsjellės kanalizime Pogradec”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.22, datė 24.01.2020, vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 44, datė 14.10.2016, “Pėr licencimin e sh.a ujėsjellės kanalizime Vorė”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.69, datė 30.12.2019 vendosi tė miratojė tarifat e shėrbimit tė furnizimit me ujė dhe largimin e ujėrave tė ndotura pėr shoqėrinė ujėsjellės kanalizime Roskovec sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.68, datė 19.12.2019 vendosi tė miratojė tarifat e shėrbimit tė furnizimit me ujė dhe largimin e ujėrave tė ndotura pėr shoqėrinė ujėsjellės kanalizime Vorė sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.67, datė 19.12.2019 vendosi tė licencojė shoqėrinė ujėsjellės kanalizime Fier sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.64, datė 06.12.2019 vendosi tė miratojė njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator nr. 33, datė 10.07.2019, “Pėr licencimin e sh.a ujėsjellės kanalizime Vau-Dejės”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombėtar Rregullator me vendim Nr.63, datė 06.12.2019 vendosi tė licencojė shoqėrinė ujėsjellės kanalizime Pėrmet sh.a.
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombetar Rregullator me vendim Nr.59, datė 25.11.2019 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 36, datė 06.09.2017, “Pėr licencimin e sh.a. ujėsjellės kanalizime Cėrrik”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombetar Rregullator me vendim Nr.58, datė 05.11.2019 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 22, datė 30.03.2018, “Pėr licencimin e sh.a. ujėsjellės kanalizime Rrogozhinė”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume
Komisioni Kombetar Kombetar me vendim nr.57, datė 28.10.2019 vendosi pėr njė ndryshim nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator Nr. 6, datė 03.02.2017, “Pėr licencimin e sh.a ujėsjellės kanalizime Gjirokastėr”
Ju lutem klikoni vendimin kėtu  Me shume