Njoftim pėr Kėshillim Publik
Kėshillim Publik mbi Draft Rregulloren pėr procedurat e ankimit nė Komisionin Kombėtar Rregullator tė sektorit tė furnizimit me ujė dhe largimit e pėrpunimit tė ujėrave tė ndotura, pėr njė tė licensuar

Enti Rregullator i Ujit mbėshtetur nė nenin 13, pika (1) i) tė nenit 14, nenit 28, nenit 29 dhe nenit 30 tė ligjit nr. 8102, datė 28.03.1996 “Pėr kuadrin rregullator tė sektorit me ujė dhe tė largimit dhe pėrpunimit tė ujėrave tė ndotura” i ndryshuar, Ligjit nr. 44/2015 “Kodi i Procedurave Administrative i Republikės sė Shqipėrisė" dhe Nenit 9 e vijues tė Rregullores sė Brendshme “Pėr organizimin dhe funksionimin e brendshėm tė Entit Rregullator tė Sektorit tė Furnizimit me ujė dhe tė largimit dhe pėrpunimit tė ujėrave tė ndotura" ka hartuar Draft Rregulloren pėr procedurat e ankimit nė Komisionin Kombėtar Rregullator tė sektorit tė furnizimit me ujė dhe largimit e pėrpunimit tė ujėrave tė ndotura, pėr njė tė licensuar.

Draft Rregullore "Procedura e ankimit nė Komisionin Kombėtar Rregullator tė sektorit tė furnizimit me ujė dhe largimit e pėrpunimit tė ujėrave tė ndotura, pėr njė tė licensuar"

Relacion mbi projektaktin normativ administrativ: Rregullore "Procedura e ankimit nė Komisionin Kombėtar Rregullator tė sektorit tė furnizimit me ujė dhe largimit e pėrpunimit tė ujėrave tė ndotura, pėr njė tė licensuar" dokument pėr kėshillim publik"

Ftojmė tė gjitha palėt e interesuara tė shprehin komentet/mendimet e tyre me shkrim brenda datės 04.04.2019 dhe t'i dėrgojnė me e mail nė adresėn public@erru.al ose nė adresėn zyrtare tė ERRU-sė

Enti Rregullator i Ujit
Rr: "Viktor Eftimiu",
Ndėrtesa 1, Kati IV,
Tiranė, Shqipėri