Rregullore e inspektimit dhe monitorimit tė veprimtarisė sė ofruesve tė shėrbimit nė sektorin ujėsjellės kanalizime (UK) miratuar me vendim tė KKRR Nr. 58 datė 29.12.2017
Ju lutem klikoni rregulloren kėtu